Schranklader 2.5 ton wiellader gebruikt


vorige1volgende
Caterpillar 216B-3

Caterpillar 216B-3

  • 2017
  • Gebruikt
  • EUR 22.500,00 excl. BTW
  • Aanvraag sturen
vorige1volgende

Wiellader 2.5 ton schranklader op Werktuigen.nl

Wiellader 2.5 ton schranklader gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Wiellader 2.5 ton schranklader maken deel uit van de categorie Wielladers & rupsladers en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Bouwmachines.

2.5 ton schranklader nieuw en gebruikt 2,5 ton wiellader wordt te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands 2,5 ton schranklader of 2e hands 2,5 ton occasie bobcat schranklader aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van schrankladers, grondverzetmachines en wielladers contact opnemen. 2,5 ton schrankladers zijn zeer veelzijdige machines in het grondverzet. De multifunctionele capaciteiten van deze mini wielladers zijn zeer groot. Zo worden zij zeer veel ingezet bij sloopwerkzaamheden omdat het een uitstekend functionerende machine is om er een hydraulische sloophamer, rolbezem of puinbak aan te koppelen. De naam schranklader heeft deze machine te danken aan de manier van besturing van het voertuig, het ‘schranken’ genaamd. Om te kunnen schranken beweegt men de wielen aan de ene zijde in tegenovergestelde richting dan de wielen van de andere zijde van de schranklader. Dit kan de bestuurder doen via hendels of via voetpedalen. De schranklader wordt ook wel ‘bobcat’ genoemd omdat het merk Bobcat als een van de eerste en zeer succesvol met een schranklader op de markt kwam. Bij vele machine verhuurbedrijven kan men ook een schranklader huren, meestal wordt er verhuurd met een schranklader machinist maar er zijn ook verhuurbedrijven die zonder machinist schrankladers verhuren.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken wiellader 2.5 ton schranklader. Bekende en veel gebruikte merken zijn: Bobcat wiellader 2.5 ton schranklader en Mustang wiellader 2.5 ton schranklader.

Wiellader 2.5 ton schranklader kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Wiellader 2.5 ton schranklader te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de wiellader 2.5 ton schranklader waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u wiellader 2.5 ton schranklader gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Wiellader 2.5 ton schranklader

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van wiellader 2.5 ton schranklader, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands wiellader 2.5 ton schranklader zijn bijvoorbeeld: Bobcat S530, Bobcat Diverse modellen, Bobcat S530 High Flow, Bobcat S510 en Bobcat S100.

Wiellader 2.5 ton schranklader verkopen

Wiellader 2.5 ton schranklader verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw wiellader 2.5 ton schranklader worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over wiellader 2.5 ton schranklader kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.