Foliemachines gebruikt


vorige1volgende
Krimpfolie verpakkingslijn

Krimpfolie verpakkingslijn

  • Gebruikt
  • EUR 19.500,00 excl. BTW
  • Aanvraag sturen
Folie-lasmachine

Folie-lasmachine

  • Gebruikt
  • EUR 4.900,00 excl. BTW
  • Aanvraag sturen
vorige1volgende

Foliemachines op Werktuigen.nl

Foliemachines gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Foliemachines zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder de categorie Verpakkingsmachines.

Nieuwe en gebruikte folie verpakkingsmachines worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands foliemachine of 2e hands folie wikkelmachine aan te kopen of te verkopen in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van folie verpakkingsmachines contact opnemen. Foliemachines zijn bij het verpakken van producten veel gebruikte machines. Deze verpakkingsmachines zijn er dan ook in verschillende soorten en uitvoeringen. U kunt hierbij denken aan foliewikkelmachines waar de palletwikkelaar en veel gebruikte variant van is. Daarnaast zijn er nog bundelmachines verkrijgbaar en voor het wat kleinere werk sealing machines.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken foliemachines. Bekende en veel gebruikte merken zijn: 12Pack foliemachines, Kippers Rijssen foliemachines, Lineapack foliemachines, Plasticband foliemachines en AVC foliemachines.

Foliemachines kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende foliemachines te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de foliemachines waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u foliemachines gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands foliemachines

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van foliemachines, tweedehands en nieuw.

Dit aanbod is verdeeld over verschillende specifieke categorieën zoals: Sealing machine, Foliewikkelmachine, Bundelmachine, Overige foliemachines, en Onderdelen & accessoires. Hier vindt u populaire modellen van nieuw of tweedehands foliemachines zoals: 12Pack Sigma II, Kippers Rijssen Wikkelfolie / sealrol 20my x 50cm x 300m, Plasticband Neleo 200, Lineapack 80S en 12Pack Sigma I.

Foliemachines verkopen

Foliemachines verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw foliemachines worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over foliemachines kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.