Opraapwagen gebruikt


Er zijn geen zoekresultaten gevonden!


Verfijn uw zoekopdracht.

Opraapwagen op Werktuigen.nl

Opraapwagen gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Opraapwagen maken deel uit van de categorie Landbouwwagens en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Landbouwmachines.

Nieuwe en gebruikte opraapwagens worden te koop aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands opraapwagen of 2e hands landbouw ladewagen aan te kopen of te verkopen in Nederland en België kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van landbouwwagens en mechanisatie contact opnemen. Halverwege de vorige eeuw werden de werkzaamheden in de landbouw in hoog tempo gemechaniseerd. Dat was zeker ook te merken met de komst van de opraapwagen. Met deze zelf ladende hooiwagens werden de werkzaamheden in de landbouw tijdens de hooioogst in ruime mate verlicht. Waar vroeger de veeboer het hooi nog met de hand moest laden, werd nu in een fractie van tijd overgenomen door de ladewagen. Een volle opraapwagen met hooi werd bij de ‘hooiberg’ op het erf leeg gedraaid en door middel van een hooikanon of bandtransporteur de hooiberg in gebracht. Tegenwoordig word er meer ‘vers’ gras geoogst dan hooi omdat er in het gras meer voedingstoffen bewaard blijven. Ook tijdens de grasoogst kan deze landbouwladewagen uitstekend worden ingezet.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken opraapwagen. Bekende en veel gebruikte merken zijn: Strautmann opraapwagen, Deutz-Fahr opraapwagen, Krone opraapwagen, Claas opraapwagen en Miedema opraapwagen.

Opraapwagen kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Opraapwagen te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de opraapwagen waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u opraapwagen gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Opraapwagen

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van opraapwagen, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands opraapwagen zijn bijvoorbeeld: Strautmann Super Vitesse, Lely PR45 Combiwagen, Strautmann Vitesse 1 do, Kemper rol 790 en Claas Sprint 330 P opraapwagen.

Opraapwagen verkopen

Opraapwagen verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw opraapwagen worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over opraapwagen kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.