Steigers gebruikt


Er zijn geen zoekresultaten gevonden!


Verfijn uw zoekopdracht.

Steigers op Werktuigen.nl

Steigers gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Steigers zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder de categorie Hoogwerkers & steigers.

Nieuwe en gebruikte steigers worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands gevelsteiger of 2e hands kamersteiger of occasie bouwsteiger aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van steigers en steigermateriaal contact opnemen. Steigers worden vaak gebruikt in en rond gebouwen en objecten voor werkzaamheden voor langere duur. Zo zijn er zeer veel verschillende soorten steigers ontwikkeld en iedere steiger voor zijn eigen specifieke doeleinden. Zo zijn er hefsteigers, balkonsteigers, daksteigers, gevelsteigers, schoorsteensteigers, tanksteigers, rolsteigers en kamersteigers. Deze laatste 2 zijn misschien wel het meest gebruikt omdat deze zeer gebruiksvriendelijk zijn en uitgerust met zwenkwielen. Naast steigers zijn er ook nog loop en hangbruggen te verkrijgen.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken steigers. Bekende en veel gebruikte merken zijn: Little Jumbo steigers, Instant steigers, Telesteps steigers, Aluminium steigers en Maxall steigers.

Steigers kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende steigers te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de steigers waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u steigers gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands steigers

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van steigers, tweedehands en nieuw.

Dit aanbod is verdeeld over verschillende specifieke categorieën zoals: Rolsteiger - kamersteiger, Gevelsteiger, Hefsteiger, Steigermateriaal, en Hangsteiger & loopbrug. Hier vindt u populaire modellen van nieuw of tweedehands steigers zoals: Steigers Diverse modellen, Telesteps Solid Line Werkplatform, Little Jumbo BoSS, Euroscaffold kamersteiger en Maxall PJ6.

Steigers verkopen

Steigers verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw steigers worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over steigers kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.