Help & Info

Zoeken

Op Werktuigen is een breed scala van machines, gereedschappen en onderdelen te vinden. Dagelijks komen er honderden nieuwe advertenties bij. U kunt deze goederen vinden door te bladeren in de categorieën of door gebruik te maken van de zoekmachine.
 
Bladeren door de categorieën
U kunt producten vinden door te bladeren in de categorieën. Werktuigen heeft meer dan 900 rubrieken die zijn verdeeld over categorieën. U vindt de categorieën op de homepage zowel aan de linkerzijde van de pagina, als ook aan de bovenzijde van de pagina in de navigatiebalk. Als u op een categorie klikt, dan krijgt u een overzicht van rubrieken binnen die categorie. Als u vervolgens op een rubriek klikt dan krijgt u een overzicht van de alle advertenties in de betreffende rubriek.
 
Zoeken met de zoekmachine
Op elke pagina binnen de website vindt u bovenaan de pagina de zoekmachine. Wanneer u hier een zoekwoord (bijvoorbeeld Caterpillar) intypt, krijgt u een overzicht van alle categorieën en/of merken en modellen die aan uw zoekopdracht voldoen. U kunt vervolgens gebruik maken van de suggesties die de zoekmachine u biedt of klikken op de zoekknop voor het uitvoeren van de zoekopdracht op het zoekwoord dat u gekozen heeft. 
 
Zoekopdracht verfijnen
Filtering
Het overzicht van advertenties uit een rubriek of opgegeven zoekopdracht kunt u verder verfijnen. Hiervoor gebruikt u de filtering aan de linkerzijde van de pagina. Door kenmerken op te geven in de filtering kunt u nog gerichter zoeken.  

Sorteren
Het overzicht van advertenties kunt u eenvoudig en snel sorteren op datum, titel, prijs en bouwjaar. Hierbij dient u tevens een keuze te maken voor de gewenste volgorde van vertoning (bijv. A-Z of Z-A).

Advertentie bekijken
U kunt een machine uit het overzicht van advertenties nader bekijken door op de foto of de titel te klikken. U komt vervolgens op de detailpagina met informatie over de aangeboden machine. De detailpagina bevat diverse foto’s, contactgegevens van de aanbieder en productspecificaties zoals bouwjaar, model en prijs. In het geval dat het tabblad ‘Machine Specificaties  bij de advertentie is toegevoegd, dan treft u hier extra productinformatie aan van de fabrikant.

Aan de rechterzijde, onder de contactgegevens van de verkoper, treft u een link ‘Bekijk alle advertenties’ aan. Hier vindt u alle advertenties van de desbetreffende aanbieder.