Help & Info

Categorieën

De marktplaats van Werktuigen kent een unieke categoriestructuur. Deze structuur zorgt ervoor dat u uw weg vindt binnen de ruim 900 categorieën die Werktuigen rijk is. De verschillende soorten machines, gereedschappen, onderdelen en toebehoren die op Werktuigen zijn te vinden, worden allemaal in een omgeving met eigen identiteit getoond. De hoofdcategorieën zijn een afspiegeling van de diverse branches uit het bedrijfsleven. Een aangeboden machine kan op deze manier snel en gemakkelijk gevonden worden. Door de combinatie van uitgesplitste rubrieken en uitgebreide machinebeschrijvingen per pagina wordt Werktuigen goed gewaardeerd bij de diverse zoekmachines.

Zoeken door de categorieën
U kunt de producten die aangeboden worden op Werktuigen onder andere vinden door te zoeken door de categorieën. Door de uniek categoriestructuur die Werktuigen hanteert is het eenvoudig om op deze manier, snel de producten van uw voorkeur te vinden. Eerst maakt u een keuze uit een van de hoofdcategorieën, welke u kunt vinden aan de linkerkant op de homepage of door gebruik te maken van het hoofdmenu aan de bovenzijde van de homepage. Aan de hand van deze keuze vindt u een overzicht van type machines, gereedschappen, onderdelen en toebehoren die van toepassing zijn op de hoofdcategorie. Na het maken van een keuze uit een van de gevonden categorieën, krijgt u een overzicht van alle advertenties die geplaatst zijn in de betreffende categorie.

Indien u op zoek bent naar een specifieke machine binnen de gekozen categorie, kan het zijn dat het getoonde aanbod te uitgebreid is voor u. Hiervoor heeft Werktuigen nog een extra categorieniveau toegevoegd. Deze categorieën vindt u bovenaan aan de linkerzijde van de pagina.

Populaire categorieën
Om u nog sneller op weg te kunnen helpen, maakt Werktuigen gebruik van Populaire categorieen. Deze functionaliteit monitort de categorieën waarvan het meest gebruik wordt gemaakt en toont deze aan de linkerkant van de pagina. Dit gebeurd zowel op de homepage als op categorieniveau. Hierdoor helpen we een grote groep van gebruikers om nog sneller te voldoen aan zijn/haar zoekopdracht.

Of u nu op zoek bent naar een specifieke machine of geïnteresseerd bent in het uitgebreide aanbod binnen een van de categorieën, via deze manier van zoeken vindt u altijd wat u zoekt.

Suggesties
Indien u suggesties heeft met betrekking tot het verbeteren van de categoriestructuur of andere onderdelen van de website, schroom dan niet om contact op te nemen. Werktuigen staat altijd open voor verbeteringen van de website en is erg blij met de input van gebruikers.