Getrokken wals gebruikt


Er zijn geen zoekresultaten gevonden!


Verfijn uw zoekopdracht.

Getrokken wals op Werktuigen.nl

Getrokken wals gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Getrokken wals maken deel uit van de categorie Asfaltwals - wegenbouw wals en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Bouwmachines.

Nieuwe en gebruikte getrokken wegenbouwwalsen worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een professionele getrokken singel drum of tandem asfalt walsmachines aan te kopen of te verkopen kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van asfaltwalsen en wegenbouwbouwmachines contact opnemen. Getrokken wegenbouwwalsen beschikken veelal over één walsdrum met trilfunctie. De verdichtingscapaciteiten worden door deze trilfunctie in ruime mate vergroot. Vele wegenbouwmachines kunnen functioneren als trekkend voertuig voor deze wals maar het meest zal de wiellader de functie van tractor op zich nemen. Deze getrokken wegenbouw walsmachines zijn goedkoper in aanschaf en daarom sneller rendabeler bij onregelmatige werkvoorraden.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken getrokken wals. Bekende en veel gebruikte merken zijn: Deutz getrokken wals en BK getrokken wals.

Getrokken wals kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Getrokken wals te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de getrokken wals waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u getrokken wals gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Getrokken wals

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van getrokken wals, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands getrokken wals zijn bijvoorbeeld: BK DUOMAT DR 77 ROAD ROLLER en Deutz F3L 514.

Getrokken wals verkopen

Getrokken wals verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw getrokken wals worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over getrokken wals kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.