Asfaltwals 8 ton tandemwals gebruikt


vorige1volgende
Dynapac CC224

Dynapac CC224

  • 2009
  • Gebruikt
  • EUR 25.900,00 excl. BTW
  • Aanvraag sturen
vorige1volgende

Asfaltwals 8 ton tandemwals op Werktuigen.nl

Asfaltwals 8 ton tandemwals gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Asfaltwals 8 ton tandemwals maken deel uit van de categorie Asfaltwals - wegenbouw wals en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Bouwmachines.

​8 ton tandemwals nieuw en gebruikt tandem wals roller wordt te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands 8 ton asfalt vibratiewals of een 2e hands 8 ton Bomag, Hamm, Wacker, Amman of 8 ton Terex dubbel drum occasie tandem wals aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van 8 ton asfaltwalsen en wegenbouwbouwmachines contact opnemen. De grote tandemwalsen die men in de wegenbouw gebruikt zijn de 8 ton asfaltwalsen die het wegenbouwproject afmaken. De grote vlakke drums van de wals zorgen ervoor dat het vers aangebrachte warme asfalt mooi strak platgewalst wordt. Om het ‘kleven’ van het verse asfalt aan de walsen te voorkomen is er een sproei installatie aangebracht die deze met water besproeien. De 8 ton tandem asfaltwalsen zijn er in verschillende afmetingen en gewichten en de keuze voor inzetbaarheid van een wegenbouwwals wordt bepaald door het te maken wegenbouwproject.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken asfaltwals 8 ton tandemwals. Bekende en veel gebruikte merken zijn: Ammann asfaltwals 8 ton tandemwals, Caterpillar asfaltwals 8 ton tandemwals, Bomag asfaltwals 8 ton tandemwals en Clark asfaltwals 8 ton tandemwals.

Asfaltwals 8 ton tandemwals kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Asfaltwals 8 ton tandemwals te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de asfaltwals 8 ton tandemwals waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u asfaltwals 8 ton tandemwals gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Asfaltwals 8 ton tandemwals

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van asfaltwals 8 ton tandemwals, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands asfaltwals 8 ton tandemwals zijn bijvoorbeeld: Caterpillar CB434 D, Clark RS80 antieke wals oldtimer, Ammann av85-2 en Bomag BW151AD-4.

Asfaltwals 8 ton tandemwals verkopen

Asfaltwals 8 ton tandemwals verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw asfaltwals 8 ton tandemwals worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over asfaltwals 8 ton tandemwals kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.