Asfalteermachine gebruikt


vorige1volgende
Vogele Super 1300-2

Vogele Super 1300-2

  • 2008
  • Gebruikt
  • EUR 62.500,00 excl. BTW
  • Aanvraag sturen
vorige1volgende

Asfalteermachine op Werktuigen.nl

Asfalteermachine gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.nl. Asfalteermachine maken deel uit van de categorie Asfalt- & bestratingsmachines en zijn op Werktuigen.nl onder gebracht onder Bouwmachines.

Nieuwe en gebruikte Asfalteermachines worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands asfalteermachine, alfaltverspreidingsmachine of 2e hands occasie asfaltmachine aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van bouw en wegenbouwmachines contact opnemen. Asfalteermachines worden gebruikt bij het aanbrengen van nieuw asfalt op wegen. Deze asfaltmachines beschikken over een grote voorraadbak aan de voorzijde die gevuld wordt met warm asfalt vanuit een asfalt kiepwagen. De asfaltmachinist kan de asfaltmachine zodanig instellen voor de juiste dikte van de nieuw aan te brengen asfalt laag.

Op Werktuigen.nl vindt u alle populaire merken asfalteermachine. Bekende en veel gebruikte merken zijn: Vogele asfalteermachine, Dynapac asfalteermachine, ABG asfalteermachine, Bomag asfalteermachine en Demag asfalteermachine.

Asfalteermachine kopen

Op Werktuigen.nl worden erg veel verschillende Asfalteermachine te koop aangeboden. Vind snel en eenvoudig de asfalteermachine waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden.

Heeft u asfalteermachine gevonden die u aanspreken, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Bij elke advertentie vindt u de gegevens van de aanbieder en de bijbehorende contactgegevens. Ook kunt u direct een mail sturen via het contactformulier.

Nieuw of tweedehands Asfalteermachine

Op Werktuigen.nl vindt u een groot aanbod van asfalteermachine, tweedehands en nieuw.

Populaire modellen van nieuw of tweedehands asfalteermachine zijn bijvoorbeeld: Vogele Super 1800-2, Vogele Super 800, ABG Titan 473-2, Dynapac SD2500 CS en Dynapac F300C/S.

Asfalteermachine verkopen

Asfalteermachine verkopen doet u via Werktuigen.nl. Goedkoop, eenvoudig en snel! Via onze verschillende adverteermogelijkheden bieden we voor iedere verkoper een geschikte optie. Uw asfalteermachine worden naast Werktuigen.nl ook automatisch en kosteloos vertoond op Werktuigen.de, Werktuigen.be en op onze internationaal georiënteerde marktplaats W-equipment.com.

Voor overige vragen en mogelijkheden over asfalteermachine kunt u gebruik maken van onze help-sectie of contact opnemen via sales@machineseeker.com.